KOTIMATKALLA

RETKIÄ POHJOLAN LUONNOSSA | KEA CREUTZ

4 Comments

 1. Reetta

  Kiva kirjotus ja oivallisia vinkkejä reitistä ja telttapaikoista!! Minun oli tarkoitus viime viikolla tehdä sama retki, mutta se siirtyikin syyskuulle – tämän kirjoituksen pohjalta taidankin tehdä muutaman muutoksen reittisuunnitelmaan. :) Mukavaa Norja-retkeilyä sinulle – minä taas suuntaan parin päivän päästä Kalliovuorille…

  Vastaus
  • Mikaela "Kea" Creutz

   Kiitos Reetta! :) Kiva jos noista omista ahaa-elämyksistä oli iloa. Joka tapauksessa tuo Koli oli hieno paikka käydä. Tällä kertaa jäi käymättä Mäkrällä ja se vaikutti kuvausten perusteella myös hienolta. Sinnekin täytyy vielä mennä käymään joskus. Ajattelin että tuo Herajärven kierros olisi hauska mennä seuraavan kerran vaikka juosten ympäri vaikka 1-2 yöpymisellä. Silloin kerkeisin Mäkrällekin. :D Joka tapauksessa antoisaa Kolin reissua sinullekin kun se koittaa ja vielä mahtavampaa reissua sinne Kalliovuorille! Siitä olisikin hienoa kuulla kokemuksia. :)

   Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: